Catering

Za vas pripravljamo tudi CATERING – pogostitev in strežba na terenu. V preteklosti smo bili predvsem specializirani za hladni catering: KANAPEJI, NAREZKI, PECIVO, SADJE, FINGER FOOD,… Sedaj pa smo z našimi novimi prostori ustvarili tudi pogoje za tople jedi: ENOLONČNICE, MALICE, KOSILA, TOPLO-HLADNI BIFE, ŽAR JEDI (že pripravljene jedi ali pečenje na samem mestu)

Poleg priprave in dostave jedi, Vam nudimo tudi najem inventarja: prti, mize, barske mize, kozarci, grelne posode… V posojo pa dajemo tudi ŠOTOR 10X5 metrov, ki je primeren do cca. 80 ljudi

Zelo nam je pomembna priprava prostora, zato poskrbimo tudi za dekoracijo v široki barvni lestvici.

V primeru, da nimate primernega prostora pri Vas doma, Vam ga pomagamo najti in Vam glede na vaše želje in potrebe tudi priporočamo.

Če je pred vami organizacija dogodka (PRAZNOVANJE, POROKA, SREČANJE,…) se obrnite na NAS in pomagali vam bomo narediti, kar se da, CENOVNO UGODNO in KVALITETNO.  Seveda pa smo na voljo tudi samo za nasvet, ki pa pri nas nič ne stane. Stremimo k temu, da se skušamo čimbolj prilagoditi željam naročnika. Zato pri nas ne boste našli v naprej pripravljenih ponudb, ampak bomo za vsak dogodek, skupaj z vami, pripravili takšno izvedbo, ki je Vam blizu in všeč.

Za več informacij nas kontaktirajte na mail: info@mas-catering.si ali pa pokličite na 03 292 77 77

 

Da smo pri izvedbi profesionalni in poskrbimo za vsak detajl lahko potrdijo: MO Velenje, TIC Velenje, Plastika SKAZA, Tehniška univerza GRAZ, Teološka fakulteta Ljubljana, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo Ljubljana, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Glasbena šola Velenje, Glasbena šola Celje, Zavod za kulturo Slovenj Gradec, Podjetniški center Velenje,…

  catering_osebje