Ponudba

Naša ponudba je zelo široka, ker se želimo kupcu kar najbolje približati.

Podjetje bi glede na ponudbo lahko razdelili na tri dele:

– PRIPRAVA IN DOSTAVA MALIC in OSTALIH JEDI

– PROIZVODNJA SENDVIČEV IN SOLAT,

– CATERING

 

PRIPRAVA IN DOSTAVA MALIC in OSTALIH JEDI

V naši specializirani trgovinici za malice, imenovani MAŠ ZA MAL´CO na Tomšičevi ulici 10b v Velenju, Vam vsak dan od ponedeljka do petka pripravljamo različne vrste malic, sendvičev, solat, tortilj, enolončnic… Skratka izbira je zares pestra. Vso hrano, ki jo pripravljamo pa Vam tudi BREZPLAČNO dostavimo na željeni naslov na področju VELENJA. Na področju OKOLICE VELENJA in ŠOŠTANJA pa je dostava BREZPLAČNA ob naročilu nad 10€.

Naročila za dostavo sprejemamo vsak dan od 7:00 do 13:30 ure. Pokličite nas na številko 064-292-777 ali pa 03 292 77 77. Ponudbo poglejte spodaj v PDF letaku in nas spremljajte na FACEBOOK-u ali pa naročite preko portala E-HRANA

PONUDBA in CENIK

PROIZVODNJA in PRODAJA SENDVIČEV IN SOLAT

V našem podjetju izdelujemo kar 25 vrst sendvičev in 8 vrst solat, za KONČNE KUPCE, PODJETJA, ki nimajo urejene prehrane med delom, ter LOKALE (kavarnice, bare, slaščičarne,…). Sendviči so vedno sveži in se držimo pravila, da uporabimo čimveč sestavin, slovenskega porekla. Prav tako jih pakiramo v živilsko folijo brez dodanega plina, kar sendviču zmanjša rok uporabe, vendar pa obdrži pravi in poln okus, ter seveda domačnost.

Si želite res drugačne ponudbe? Si želite dnevno sveže, domače sendviče ali solate, mogoče pripravljate izlet in želite na poti malico, bi v svojem lokalu radi izboljšali in razširili ponudbo? Potem je to pravi naslov za vas.

Za več informacij ali naročila, nas kontaktirajte 064-292-777 ali pa na mail info@mas-catering.si

sendvič mlinar solate

 

CATERING

Za vas pripravljamo tudi CATERING – pogostitev in strežba na terenu. V preteklosti smo bili predvsem specializirani za hladni catering: KANAPEJI, NAREZKI, PECIVO, SADJE, FINGER FOOD,… Sedaj pa smo z našimi novimi prostori ustvarili tudi pogoje za tople jedi: ENOLONČNICE, MALICE, KOSILA, TOPLO-HLADNI BIFE, ŽAR JEDI (že pripravljene jedi ali pečenje na samem mestu)

Poleg priprave in dostave jedi, Vam nudimo tudi najem inventarja: prti, mize, barske mize, kozarci, grelne posode… V posojo pa dajemo tudi ŠOTOR 10X5 metrov, ki je primeren do cca. 80 ljudi

V primeru, da nimate primernega prostora pri Vas doma, Vam ga pomagamo najti in Vam glede na vaše želje in potrebe tudi priporočamo.

Če je pred vami organizacija dogodka (PRAZNOVANJE, POROKA, SREČANJE,…) se obrnite na NAS in pomagali vam bomo narediti, kar se da, CENOVNO UGODNO in KVALITETNO.  Seveda pa smo tukaj tudi samo za nasvet, ki pa pri nas nič ne stane.

Za več informacij nas kontaktirajte na mail: info@mas-catering.si ali pa pokličite na 03 292 77 77

catering1 catering2 narezek_velik